Westside


Ubicación del proyecto:
Bern, Switzerland

Tipo de proyecto:
Destination Point

Clase de proyecto:
Shopping centre / Destination Point

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Por qué

Create a clear customer journey (online and offline) for customers within the complex architectural sturcture of the existing building and restructure the the brand experience,interior architecture and navigation.

Cómo

Each area (stores, restaurants and bars, hotel, swimming pool and cinema) has an individual colour scheme which is also reflected in the interior's materials and the navigation elements. In addition, the scheme corresponds with the colours used to depict these areas on the website and in the app.

Qué

The entire branding, navigation and interior concept is based on the prism principle. Imagine, crystals of white light enter the three atriums and disintegrate to produce a number of hues. This colour gradient translates into a unique Westside identity that enables guests to use colour to navigate the building in a natural way. By facilitating navigation using text, colour and light, the design is integrated into the building and does not detract from the architecture. Visitors are able to orient themselves easily by means of colours, and recognisable digital navigation elements (‘shoppers’) provide additional information where desired. 

 
 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Office Spain
C. ORIOL MESTRES 16, PRINCIPAL 1
08034 BARCELONA
Tel:0034-629070656
c.carvajal@josdevries.eu

© 2017 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts