Rewe xl


Ubicación del proyecto:
Burbach Germany

Tipo de proyecto:
Superstore

Clase de proyecto:
Food / Superstore

  •  
  •  
  •  

Por qué

Rewe XL Burbach is situated in the countryside.  To appeal to the customers the existing design of the store should get a more contemporary outlook. 

Cómo

Based on the Rewe colour scheme and real materials, like inox. the store got a high quality character without being to much sophisticated.

Qué

The lay-out has a traditional routing as it was before. The fresh departments got a fresh update and Pictures telling now more about the heritage.

 

We Create

JosDeVries The Retail Company BV
Office Spain
C. ORIOL MESTRES 16, PRINCIPAL 1
08034 BARCELONA
Tel:0034-629070656
c.carvajal@josdevries.eu

© 2017 JosDeVries The Retail Company BV · All Rights Reserved

by Amped Concepts